1/7/10

Qui es pot estranyar? Amb aquesta classe de polítics que pateix Santa Perpètua

Can Filuá. 
Una altra oportunitat perduda contra la crisi econòmica.
(Una altra oportunitat perduda i malaguanyada, Can Filuà, pels components d'un govern municipal (sense oblidar la barbaritat comesa per al futur de La Mogoda) un govern cec de revengisme i destructors dels patronats decentralizadores de serveis, dels recursos territorials i econòmics i d'un projecte municipal per una Santa Perpètua de creixement equilibrat, fins ara, amb la extrategica posició a la comarca en benefici de la seva ciutadania. 
Ricard Duro en el seu escrit deixa constància de la destrucció del projecte social d'habitatges de Can Filuá) El Mussol de Mogoda.


 

El Govern Municipal i l'INCASOL, van presentar, el 12 de maig, una oferta pública per a la venda de les parcel de Can Filuá, destinades a la construcció d'habitatges de protecció oficial. Amb aquesta maniobra el nostre municipi perd una sèrie d'oportunitats de beneficiar als nostres ciutadans i de combatre la crisi a Santa Perpètua.  




MENYS OPORTUNITATS


D'una banda, els possibles compradors invertiran per obtenir el màxim benefici. Construiran o revendrà quan les circumstàncies del mercat els siguin més favorables, sense tenir en compte les necessitats d'habitatge dels perpetuenses.

D'altra banda perdem l'oportunitat de rellançar, des del sector públic municipal, la malmesa economia de molts petits empresaris de la construcció del nostre municipi.


GENERADORS DE RIQUESA
 Com pot l'Ajuntament rellançar l'economia local? En aquest cas, creant formes de cooperació entre aquests empresaris locals i l'Ajuntament, per de forma conjunta i mobilitzant recursos públics i privats, poder tirar endavant la construcció dels habitatges de protecció oficial, de compra o lloguer, en les parcel de Can Filuá
 Si a més es realitza com hem proposat en una de les 45 mesures contra la crisi plantejada pel grup d'ICV-EUiA, això generaria treball a Santa Perpètua, en tots els sectors relacionats amb la construcció i conseqüentment ocupació per a treballadors locals en atur. http://iniciativa.cat/santaperpetua/publications/669 
El nostre objectiu és que tot quedi en el municipi en benefici de tots. I, ja sabem de sobres, que les grans empreses i multinacionals no contracten ni a empresaris locals ni als nostres aturats.



Isabel Garcia Ripoll davant la maqueta del futur barri de Can Filuà, projectat i gestionat en el seu mandat de alcaldessa de Sta. Perpètua de Mogoda.