4/3/10

A l'Sr.Alcalde li molesten les associacions de veïns de Santa Perpètua

Que la comisión de la Llei de Barris quiere fomentar la convivencia de un barrio, atacando a las personas que pertenecemos a la A.V.V. de Can Folguera y por otro lado el ayuntamiento fomentando grupos de vecinos para poder quitarnos del medio? ESTO NO ES FOMENTAR LA CONVIVENCIA!!!!...miembro de la A. V. de Can Folguera.

A l'Sr.Alcalde li molesten les associacions de veïns de Santa Perpètua que compleixen amb la finalitat per al qual van ser creades, "defensar els interessos dels veïns i dels seus barris" i ha posat en marxa cap a elles una política des de Relacions Ciutadanes, contrària a tot el que hauria de ser la funció per la qual es va crear la mateixa Regidoria, que és, la col.laboració amb el teixit associatiu existent i el suport institucional a les activitats que aquestes programen i porten a terme.
Però això no és així com denuncien membres d'A
V. de Can Folguera amb què el Sr alcalde des que va prendre possessió, manté contra ella una constant bel.ligerància com ho demostra l'acord recolzat per tot el seu govern, de negar el dret a l'ús del local social que li correspon, local que l'han lliurat a una mútua privada, i tot això pel desproporcionat i indigne, de costosa compressió des de la lògica del respecte als acords presos per la Institució en el seu dia, que són vinculants per al govern actual.
I la perla ara d'aquest Sr alcalde, és fomentar una altra AV
a Can Folguera dòcil a ell, que l'ajudi a desautoritzar a la ja existent.

Això mateix és el que vénen fomentant amb veïns afins políticament a ell a Can Taió al Centre Cívic, amb berenars incloses amb l'assessorament del tècnic municipal de Relacions Ciutadanes
sr. Lluís Solà, una altra A. V. ja que l'existent compleix amb les seves tasques per als que es va fundar, cosa que no li agrada al nostre Sr Alcalde.
Trist paper contrari al comesa que ha de tenir un alcalde que es preï, potenciant les relacions amb les entitats. ciutadanes.

I davant tot això: suma i segueix, es nega l'ús de la Promotora, amb l'excusa que és un local per a joves, per al sopar del dia de la dona a l'AV, sopar que és un acte tradicional de les dones a Santa Perpètua que es veuen obligades de fer ús d'un local privat i és aquí a La Promotora, on celebra el PSC local la seva assemblea sense més ni més. Que falta de respecte és aquesta i que ús, abús i tracte preferent sense cap rubor, al partit del Sr Alcalde!