17/3/10

"Mantindré les portes d'aquest Ajuntament obertes i disposat a escoltar a tots" bla, bla, Blaas

"Mantindré les portes d'aquest Ajuntament obertes i disposat a escoltar a tots" bla, bla, Blaas ... bla, blaaaaaa ... o alguna cosa així, va dir en el seu discurs el dia de la presa de possessió el Sr Manuel Ruiz Alcalde de Santa Perpètua, entre detonacions de l'obertura d'ampolles de xampany que no cava, d'això vam ser testimonis, que fins per a això van demostrar el grollers que són els components de la "Conjura dels Miserables" i altres correligionaris del Repartiment de Santiga.  

De portes obertes, Res de res. Abans entraves a la Casa de la Vila i et seguia sentint a Santa Perpètua, però des que el Sr Ruiz governa, controls sumaríssims i de portes obertes, ja que va ha ser que no! 

 Les primeres que va fer tancar van ser les del despatx d'Alcaldia que només van quedar amb passaport d'entrada lliure a la gent del PSC, però quedant tancades a AAVV, Comitè de Treballadors, Oposició Municipal i entitats o associacions a les que el Sr Alcalde ignora.  

I ara redueix la presència de la ciutadania als plens amb la seva nova ordre: 
La Sala de Plens aforament limitat a 65 persones.  
Possiblement es acollirà a mesures de seguretat, però no ens enganyem, a la llum dels últims esdeveniments, això no és creïble.  

Vostè i el seu Govern estan prenent acords que aixequen el rebuig per injustos, en diferents sectors de la ciutadania que ja els han mostrat el seu rebuig, precisament, protestant amb la seva presència a la Sala de Plens: 

-La Protesta Veïnal contra l'Ibi abusiu, que va omplir la Sala de Plens.  

-Els comerciants, van protestar per les pujades abusives de taxes i impostos. 
-Els pares i alumnes jugadors del Bàsquet de Santa Perpètua que també van omplir la Sala de Plens, per ser discriminat seu club en l'ús de les pistes i instal.lacions esportives que van mostrar el seu rebuig i denúncia per la mala educació de la tècnica i el regidor d'Esports , en les formes com es van dirigir a pares i professorat de l'Escola Sagrada Família, intentant coaccionats perquè desistissin en la seva protesta. 

L'aforament limitat a la Sala de Plens, és una mesura per obtaculizar la presència de la ciutadania.