15/3/10

LES CARTES INDECENTS...(I això és el millor que saben fer)

Aquestes cartes que van apareixent en l'Informatiu Municipal Nº 419 de Santa Perpètua últimament, de continguts delirants, signades només amb inicials, són la mostra dels nervis que pateixen, els del Govern de SPM i el Sr Manuel Ruiz, Alcalde del que diu Pas de Vianants: (que davant el descrèdit i la impopularitat en augment de els que gaudeix a dia d'avui entre els ciutadans de Santa Perpètua, recorre a voler deixar en evidència els anys de govern d'ICV, que per al seu pesar, segueix mantenint entre la ciutadania l'afecte i el creixent desig que torni amb ella, amb ICV, a l'Ajuntament, el seny, amb un nou Govern Municipal. "Pas de Vianants") Però aquestes cartes tenen el seu origen també entre els ben coneguts a la Casa de la Vila com, el Grup dels Judes, components tots ells de la "Conjura dels Miserables"

Una perla dels mètodes que fan servir és la carta de P. Campoamor. Us recordeu de la carta de P "ilarin" Campoamor a L'Informatiu N º 407? llegir-la, aquesta Sra treballava a l'empresa propietat de la Sra Núria Conesa, actual regidora de Governació, que gaudia de la concessió dels serveis del bar i el menjador del Casal de la Gent Gran i el Centre de Dia de Santa Perpètua. La Generalitat en el seu dia li va retirar la concessió del servei a l'empresa de la Sra Núria, aquesta acomiada la Sra P. Campoamor i saltant-se la llista d'espera de Treball de la Granja, apareix col.locada en Mogoda Serveis, treballant al Pavelló .
La Carta que aquesta "humil" Sra dedica a l'AV de Can Folguera i ICV, a L'Informatiu n º 407, és el peatge a causa del favor de la col.locació.